Informatie

Vintage audioenhifi handelt hobbymatig in tweedehands audio apparatuur, veelal apparatuur uit de jaren 70,80 en 90. De welbekende aluminium fronten met grote knoppen en mooi verlichte displays. Dit was de tijd dat er nog met aandacht en kwaliteit apparatuur werd gemaakt. Vandaag de dag werkt deze apparatuur nog prima, met een kleine service en soms wat meer onderhoud. En vintage is weer helemaal in opkomst. We houden toch van de warme sound die deze apparatuur heeft

Vintage audioenhifi specialiseert zich in de merken Technics, Philips, Akai en Pioneer.
De keuze bestaat vooral uit betaalbare apparatuur wat soms nog niets van zijn glans heeft verloren. Met zorg nagekeken en gereinigd. Het aanbod is elke keer weer anders en divers. Echter voor een mooi item van een ander topmerk maken we soms een uitzondering.
In- en verkoop van tweedehands
audioapparatuur


contact@vintageaudioenhifi.nl


De Klinckert 28
9861 BL, Grootegast

We maken naast deze site ook gebruik van marktplaats en facebook om het aanbod goed en overzichtelijk aan te bieden. Per merk staat alle apparatuur gerangschikt met duidelijke foto's, specificaties en beschrijving.

Verkoop

Aangezien ieder product weer anders is en er in de meeste gevallen maar 1 van op voorraad is, dient u altijd eerst contact met ons op te nemen, aangezien we niet een fysieke winkel hebben. Hiermee voorkomen we teleurstelling en problemen als er meerdere geinteresseerde in een product zijn. Het beluisteren van apparatuur is op afspraak altijd mogelijk. 

Inkoop

U kent het vast wel dat u nog een setje heeft staan of een los component welke u te koop zou willen aanbieden. Ook kunt u uw oude werkende hifi component maar dan in het bijzonder van bovengenoemde merken bij ons aanbieden. Wij bieden een eerlijke prijs.

Copyright 2018 by "Vintageaudioenhifi"    All Rights reserved    E-Mail: contact@vintageaudioenhifi.nl