Verkoop
Technics

Technics produceerde diverse hifi-producten, zoals platenspelers, versterkers, receivers, cassettespelers, cd-spelers, en luidsprekers. Het merk moest in de begintijd concurreren met Nakamichi. Vanaf 2002 zijn de producten hernoemd naar Panasonic, behalve in landen als Japan en Rusland, waar het merk nog een hoge naam heeft. In Europa wordt de merknaam Technics nog toegepast voor dj-apparatuur, elektronische piano's, en kleine hifi-systemen.

Philips

Philips heeft op video- en audiogebied bijzonder veel uitvindingen en patenten op haar naam staan. Maar de gloriedagen van dit Nederlandse bedrijf liggen alweer lange tijd achter ons. De erfenis waaraan gesleuteld en gepoetst moeten worden.

Akai

In de wereld van consumentenelektronica is AKAI al decennialang een bekende naam. Het is gericht op kwaliteit en innovatie. De naam AKAI betekent “rood” in het Japans.Fabriceerde bandrecorders, tuners, cassettedecks, versterkers, videorecorders en luidsprekers. De zeezender Radio Veronica gebruikte aan boord van het zendschip Akai-bandrecorders om de programmabanden die in de landstudio in Hilversum waren opgenomen af te spelen.

Pioneer

Het Japanse bedrijf werd in 1938 opgericht en was oorspronkelijk een radioreparatiebedrijf. Pioneer heeft een aantal zeer fraaie versterkers gemaakt in de jaren ’70. Het grootste voordeel van de Pioneer vintage versterkers is dat ze eenvoudig zijn om te restaureren.

Overige topmerken

In- en verkoop van tweedehands
audioapparatuur


contact@vintageaudioenhifi.nl


De Klinckert 28
9861 BL, Grootegast

Copyright © 2018 by "Vintageaudioenhifi"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: contact@vintageaudioenhifi.nl