Voorwaarden
Alle apparatuur die wordt aangeboden op deze website en het marktplaats en facebook account Vintage audioenhifi is tweedehands en dus gebruikt. Dit houdt in dat ze gebruikssporen hebben en zonder originele verpakking zijn. De staat waarin de apparatuur verkeert wordt kenbaar gemaakt in de advertentie. De foto's bij de advertenties zijn van het aangeboden apparaat. Ondanks dat de apparatuur tweedehands is  wordt de volledige werking wel gegarandeerd, tenzij anders vermeld in de advertentie.

Indien u interesse heeft in een apparaat dient u altijd eerst contact op te nemen met Vintage audioenhifi. Wij hebben voor het grootste deel slechts 1 exemplaar op voorraad en om alles helder en eerlijk te laten verlopen is vooraf contact van groot belang.

In- en verkoop van tweedehands
audioapparatuur


contact@vintageaudioenhifi.nl


De Klinckert 28
9861 BL, Grootegast

Kopen verzending

Het grootste deel van de aangeboden apparatuur door Vintage audioenhifi op deze website en het marktplaats account kan worden verzonden. Dit staat altijd duidelijk vermeldt bij de advertentie. De kosten hiervan zijn voor de koper en staan bij de advertentie vermeld. U dient altijd vooraf het aankoop bedrag, inclusief de verzendkosten, over te maken. Na ontvangst van het geld verzendt Vintage audioenhifi de gekochte apparatuur.

Verzending is altijd op eigen risico en eventuele defecten, beschadigingen of zoekraken van het pakket kan niet op Vintage audioenhifi verhaald worden. De garantie regeling die geldt bij afhaal is dus niet van toepassing bij verzending. Ook is het niet mogelijk het apparaat te ruilen voor een ander exemplaar. Zorg er dus voor dat u altijd zeker bent van uw aankoop en lees de beschrijving bij de advertenties goed.

Reserveren

Mocht u toch geen interesse meer hebben of niet de mogelijkheid hebben het op de afgesproken tijd en datum op te komen halen meldt dit dan altijd. Indien er een andere koper zich voordoet na de afgesproken tijd en datum  en er verder geen bericht is geweest vanuit uw kant, krijgt deze nieuwe koper de mogelijkheid het apparaat af te nemen
Kopen afhaal

Alle apparatuur die wordt aangeboden kan worden afgehaald. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Indien de apparatuur niet aan uw verwachtingen voldoet bent u niet verplicht tot aankopen. Bij afhaal dient de betaling altijd contant te worden voldaan. U dient het volledige bedrag te betalen voordat u het product mee mag nemen. Het is niet mogelijk om te pinnen.

Mocht er bij thuiskomst iets toch niet in orde blijken, neem dan direct contact op met ons. U kunt het product dan retourneren in dezelfde staat als het was bij aankoop. U krijgt dan het volledige aankoop bedrag retour of mag een ander apparaat uitzoeken. Mocht er hierdoor een bedrag overblijven krijgt u het verschil terug of dient u dit bij te betalen. Indien het niet in dezelfde staat verkeert als bij verkoop of het niet om het gekochte apparaat gaat is het niet mogelijk om deze te retourneren.

Copyright 2018 by "Vintageaudioenhifi"    All Rights reserved    E-Mail: contact@vintageaudioenhifi.nl